Halo microchip scanner

Halo Halo microchip scanner groen
Nog niet gewaardeerd
Lees de microchip van uw of een ander huisdier eenvoudig uit met de Halo microchip scanner. Deze compacte maar robuuste handscanner met uitstekend leesbereik heeft een lange accuduur (2 maanden in standby).
€74,95 €72,99
Halo Halo microchip scanner paars
Nog niet gewaardeerd
Deze Halo scanner leest de microchip van uw huisdier eenvoudig uit. De robuuste Halo microchip scanner is een compacte handscanner met uitstekend leesbereik en een zeer lange accuduur (2 maanden in standby).
€74,95 €72,99
Halo Halo microchip scanner wit
Nog niet gewaardeerd
Op zoek naar een handscanner om de microchip van uw huisdier uit te lezen? Dan is deze Halo microchip scanner geschikt. Hij leest de microchip van uw huisdier eenvoudig uit door het uitstekende leesbereik en een lange accuduur (2 maanden in standby).
€74,95 €72,99
Halo Halo microchip scanner zwart
Nog niet gewaardeerd
De Halo microchip scanner is een robuust en handzaam product. Door het leesbereik is de microchip van uw huisdier snel uitgelezen. Deze compacte Halo scanner heeft een zeer lange accuduur (2 maanden in standby).
€74,95 €72,99
Halo Halo microchip scanner blauw
Nog niet gewaardeerd
De praktische Halo microchip scanner leest de microchip van uw huisdier eenvoudig uit en heeft een uitstekende accuduur (2 maanden in standby). De Halo microchip scanner leest 10- en 15-cijferige chipnummers, en daarom geschikt voor de Europeese stan...
€74,95 €72,99
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »